Головна Новини Первинні Христос Воскрес – квітує Україна!!!

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Христос Воскрес – квітує Україна!!! Друк
П'ятниця, 29 квітень 2016 17:22
Христос Воскрес – квітує Україна!!!
Радісний надходить день -
Дзвонять дзвони: дзень-дзелень!
Понад міста, понад села
Лине вісточка весела!

У Вищому професійному училищі № 3 м. Чернівці напередодні Світлого свята Воскресіння Христового організовано виставку великодніх композицій під назвою «Веселкою на Великдень сонце заграє». Метою виставки є залучення учнів до вивчення народних звичаїв та традицій, духовної спадщини українського народу та сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді.

Серед експонатів – різноманітні декоративні композиції з писанок, крашанок, вишиті рушники, ікони, та ін. Своїми композиціями учнівська молодь передали піднесений настрій, що сповнює серця вірою в переможність добра.
Для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування було організовано та вручено великодні подарунки – запашні пасхальні паски.

Директор ВПУ №3 м. Чернівці Нікішина Олеся Валентинівна звернулася до педагогічного та учнівського колективів з привітанням із наступаючим світлим Святом Христовим Воскресінням і побажала «Нехай Божа милість та благословення оросять ваше життя, поселить спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу, а мир, любов та злагода запанують у Вашій оселі».

Христос воскрес! Радійте нині люди!
Сповнилося найбільше із чудес.
Пропала тьма, і сонце правди світить.
Христос воскрес! Воістину воскрес!