Головна Новини Первинні

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Первинні
І дихають серцем слова Друк
Вівторок, 28 березень 2017 16:52
Поезія – це завжди крок вперед

Від суєти, буденної турботи

У стан душі, окриленої в лет,

До неба слів, до вільної свободи.

Уже стало гарною традицією на Заставнівщині з року в рік 21 березня – у Всесвітній день поезії запрошувати щирих, не байдужих, закоханих у поезію хороших людей на гостину до центральної районної бібліотеки міста. От і цього разу на гостину до нас завітали поети, публіцисти, які прославляють наш рідний край, оспівують честь, гідність, доброту і справедливість.

Літературно-поетична зустріч відбувалась в бібліотеці за круглим столом під назвою «І дихають серцем слова», бо на прикладі видатних митців слова, сильних особистостей - вчимося, твори яких пробуджують національну самосвідомість і доводять, що наша нація і наша мова не є просто похідним продуктом від існування так званих старших братів. Ми давніші, ми одні з перших і ми беззаперечно маємо право на щасливе існування.

 
Дії звіряємо з Законом Друк
Вівторок, 28 березень 2017 10:59
27 березня 2017 року на Вижниччині у відділі освіти районної держвної адміністрації та районному комітеті Профспілки працівників освіти і науки перебував юрисконсульт Чернівецького обласного комітету Профспілки працівників освіти, заступник голови обласної ради Профспілок Безручак Василь Васильович.

В ході зустрічі проведено консультації з правових питань з директорами новостворених закладів освіти району. Зокрема, опорного навчального закладу Мигівський НВК , Волоцького ДНЗ-ЗНЗ І ступеня. Також надавалася правова допомога з питань реформування закладу дирекції та профспілковому комітету Вижницької ЗОШ-інтернату імені Назарія Яремчука.

Проведено консультації з працівниками відділу освіти  та головою районної державної адміністрації з питань передачі відділом освіти певних управлінських та фінансових функцій  органам ОТГ.

Вижницька районна організація
 
Відбувся розширений Пленум Путильської районної профспілкової організації працівників освіти і науки Друк
Субота, 11 лютий 2017 09:40

09 лютого 2017 року в залі районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту відбувся розширений Пленум Путильської районної профспілкової організації працівників освіти і науки. На порядку денному розглядалися питання виконання Угоди між відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Путильською районною організацій профспілки працівників освіти і науки за 2011-2016 роки. На Пленумі обговорили та уклали Колективний договір між відділом освіти, молоді та спорту Путильської районної державної адміністрації на 2017-2020 роки.

 
Відбулася конференція Друк
Середа, 30 листопад 2016 11:56
29 серпня 2016 року у приміщенні актового залу Будинку дитячо – юнацької творчості відбулася конференція педагогічних працівників з проблеми: «Про підсумки розвитку загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти Заставнівського району у минулому навчальному році та завдання на 2016/2017 н.р.».

В роботі наради взяли участь: Кітар Юрій Васильович – голова Заставнівської районної адміністрації, Молдован Василь Миколайовіич – перший заступник голови районної державної адміністрації, Маковецька Інна Степанівна – перший заступник голови обласної ради, Гольцов Леонід Петрович – керуючий справами районної ради, Матейчук Марія Георгіївна – начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Воловський Володимир Михайлович – голова райкому профспілки працівників освіти, керівники освітніх закладів та їх заступники, голови профспілкових комітетів, голови сільських, селищної та місцевої рад.
 
« ПочатокПопередня12345НаступнаКінець »

Сторінка 1 з 5