Головна Новини ЦК Нові тенденції і прогнози розвитку освітніх технологій у світі на наступні п’ять років

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Нові тенденції і прогнози розвитку освітніх технологій у світі на наступні п’ять років Друк
Вівторок, 23 лютий 2016 09:28
Вийшов у світ 13-й випуск щорічного дослідження Доповідь NMC Горизонт: Вища освіта – 2016, в якому висвітлюються сучасні тенденції та прогнози провідних світових експертів щодо перспектив розвитку освітніх технологій на наступні п’ять років.

Опубліковано 13-й випуск щорічного міжнародного дослідженняДоповідь NMC Горизонт: Вища освіта – 2016, що готується Консорціумом Нью Медіа (New Media Consortium – міжнародне співтовариство експертів у галузі освітніх технологій) у співпраці з Освітнім проектом Educause (Educause Learning Initiative – співтовариство інститутів вищої освіти, які досліджують інноваційні технології у навчанні).

Доповідь присвячена вивченню та експертному аналізу ключових трендів і прогнозів розвитку освітніх технологій, які матимуть найбільш відчутний вплив на майбутні освітні процеси у вищій школі.

Доповідь покликана інформувати освітніх лідерів, якими є сучасні тенденції та виклики у розвитку освітніх технологій у світі, які фактори пришвидшують, а які протидіють їхньому впровадженню, а також їх вплив на політику, лідерство і практику у галузі вищої освіти.

Кожна представлена позиція в документі була ретельно вивчена і проаналізована в контексті її потенційного впливу на глобальну вищу освіту. Експертну панель у дослідженні складали 58 фахівців-експертів із технологій з 16 країн світу, локалізованих на п’яти континентах. 

У цілому, представлена Доповідь покликана допомогти університетам й освітнім лідерам стратегічно підійти до майбутнього розвитку викладання, навчання і творчих досліджень у вищій освіті.

Завантажити документ

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

(за матеріалами сайту «Освітні тренди»)