Головна Новини ЦК Порядок надання одноразової адресної грошової допомоги молодим вчителям

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Порядок надання одноразової адресної грошової допомоги молодим вчителям Друк
Понеділок, 13 жовтень 2014 18:28
Підписано наказ «Про затвердження Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів у 2014 році», яким затверджений порядок надання одноразової адресної грошової допомоги випускникам, які у 2013-14 навчальному році здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю.

Відповідний наказ був погоджений з ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.

Грошову допомогу зможуть отримати ті випускники, які уклали трирічний договір про роботу на посадах педагогічних працівників у загальноосвітніх або професійно-технічних навчальних закладах.

Одноразова допомога виплачуватиметься у п’ятикратному розмірі мінімальної заробітної плати випускникам денної форми навчання, які навчались за державним замовленням у вишах I- V рівнів акредитації державної та комунальної форм власності.
Керівники вищих навчальних закладів мають до 15 жовтня подати відповідні списки випускників. Виплата допомоги має бути здійснена до кінця поточного року.

У разі відмови випускника приступити до роботи відповідно до укладеного договору або в разі його звільнення протягом трьох років від початку роботи він буде зобов’язаний повернути суму фактично отриманих коштів.

Завантажити наказ

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України