Головна Новини ЦК Внесено зміни до постанови Уряду «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» від 1.03. 2014 р. № 65

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Внесено зміни до постанови Уряду «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» від 1.03. 2014 р. № 65 Друк
Середа, 07 травень 2014 13:50
Постановою Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2014 року № 128 внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. № 65, якими дещо пом’якшено заходи щодо економного та раціонального використання державних коштів, зокрема передбачених для утримання підприємств, установ та організацій, які використовують кошти державного бюджету, що утворені органами державної влади.

Так, скасовано заборону на проведення ремонту приміщень, що перебувають в аварійному стані, приміщень навчальних, оздоровчих, санаторно-курортних закладів, ремонт яких здійснюється за рахунок коштів спеціального фонду.

Дозволено використання автотранспортних засобів, що згідно з навчальними планами застосовуються у навчальному процесі.

Викладено у новій редакції пункт 12 Заходів, яким тимчасово припинялося встановлення доплат за виконання обов'язків тимчасово відсутніх працівників.

Згідно зі змінами обмеження не стосуються вихователів, помічників вихователів, учителів, майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних та вищих навчальних закладів.

Дозволено заповнення вакантних посад за умови забезпечення у повному обсязі у межах затвердженого фонду оплати праці усіх обов’язкових виплат із заробітної плати працівникам, заборона на заповнення яких передбачалася пунктом 15 Заходів.

Обмежено 15 розмірами мінімальної заробітної плати заробіток керівних працівників органів державної влади та інших державних органів, утворених органами державної влади та органами місцевого самоврядування підприємств, установ та організацій, до якого не включається виплата допомоги по тимчасовій непрацездатності, допомоги для оздоровлення, матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань та оплата часу щорічної відпустки.

Завантажити документи: Зміни, Постанова

Управління соціально-економічного захисту ЦК Профспілки