Головна Новини ЦК Надбавки педагогічним працівникам та працівникам бібліотек – зберігаються

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Надбавки педагогічним працівникам та працівникам бібліотек – зберігаються Друк
Середа, 02 квітень 2014 14:13
Надбавки педагогічним працівникам та працівникам бібліотек, які були встановлені до цього часу у розмірі до 20% та 50% відповідно, не скасовуються.

Зазначені виплати у 2014 році при внесенні змін до бюджету скорочені не були, – зазначається у роз’ясненні Міністерства фінансів України.

Так, педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів I - II рівня акредитації, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування буде виплачуватися надбавка у розмірі до 20% посадового окладу (ставки заробітної плати).

Працівникам державних і комунальних бібліотек, які провадять культурну, освітню, інформаційну, науково-дослідну, методичну діяльність, надбавка виплачуватиметься у розмірі до 50% посадового окладу (ставки заробітної плати).

Також на засіданні Уряду 25 березня прийнято рішення про збереження в 2014 році обсягу педагогічного навантаження 18 годин на тиждень.

Незмінним залишиться педагогічне навантаження вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, керівників гуртків, секцій, студій, клубів, творчих об'єднань позашкільних навчальних закладів, а також педагогічних працівників початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання).

За матеріалами Міністерства фінансів України