Головна Новини Головні новини Уточнення ФПУ щодо акції протесту профспілок

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Уточнення ФПУ щодо акції протесту профспілок Друк
Понеділок, 13 листопад 2017 09:50

alt


Як уже повідомлялося, Президією ФПУ 5 жовтня 2017 року прийнято постанову № П-10-3 «Про солідарний спротив профспілок наступу на права людини праці в умовах реформ». Згідно з документом, вирішено провести Всеукраїнську акцію профспілок при прийнятті Держбюджету-2018 та Трудового кодексу 14 листопада у Києві з одночасним проведенням акцій у регіонах.

Однак, враховуючи, що зустріч керівників всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань з Прем’єр-міністром України 7 листопада 2017 засвідчила готовність Уряду вирішувати у співпраці з профспілками порушені ними питання, досягнуто домовленостей про надання протокольних доручень прем’єр-міністра членам Уряду та керівникам обласних державних адміністрацій. Також у зв’язку із загостренням суспільно-політичної ситуації в м. Києві, блокуванням місця проведення профспілкової акції перед Верховною Радою України політичними силами, що виникло вже після проведення засідання Президії ФПУ, Президія Федерації профспілок України прийняла рішення відтермінувати проведення Всеукраїнської акції профспілок у м. Києві.

Дату проведення акції залишено відкритою до прийняття окремим рішенням Президії ФПУ, взявши до уваги результати виконання протокольних доручень Прем’єр-міністра України за підсумками зустрічі з керівниками всеукраїнських профспілок та профоб’єднань.


Завантажити документ p-11-1g.pdf [69,15 Kb] (Скачувань: 18)

Переглянути документ онлайн 


За матеріалами ФПУ