Головна Новини Головні новини Робоча нарада членів Президії ЦК Профспілки: коротко про головні аспекти

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Робоча нарада членів Президії ЦК Профспілки: коротко про головні аспекти Друк
Вівторок, 25 квітень 2023 15:07

25 квітня 2023 року у режимі відеоконференції відбулася робоча нарада членів Президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.

Учасники ZOOM-наради обговорили актуальні питання, що стосуються роботи Профспілки в умовах війни, соціального діалогу, оновленого законодавства щодо колективних договорів та угод, механізмів співпраці з владою на місцях тощо. 

Голова Профспілки Георгій Труханов наголосив, що увага і підтримка освітян сьогодні має особливе значення. Варто підтримувати зв'язок, обмінюватися інформацією, допомагати у питаннях відстоювання прав та гарантій, не перевантажувати зайвими паперами тощо. Тому Профспілка продовжує свою роботу – як із профільним міністерством, так і на інших майданчиках задля захисту своїх спілчан.

Голова Профспілки поінформував про зустріч керівництва Профспілки з новим міністром освіти Оксеном Лісовим, що відбулася напередодні. 

Своїми думками з означених питань поділилися колеги з Вінниці, Львова, Запоріжжя, Чернігова, Дніпра, Івано-Франківська, Тернополя та Києва

Вектори руху зрозумілі – працюємо далі!

Пресслужба Профспілки працівників освіти і науки України