Головна Новини Головні новини Першотравень у час війни – це про працю і дію!

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Першотравень у час війни – це про працю і дію! Друк
Понеділок, 02 травень 2022 10:00

Наближається Першотравень – традиційне свято праці в Україні. Цьогоріч воно відбувається у час воєнного стану, коли українці боронять свою незалежність, цінності, родини, міста і села відбиваючи атаки російських окупантів.

Слова «мир» і «праця» сьогодні набули іншого сенсу – це про вільне життя і можливість працювати у своїй країні на своїй землі. І попри накопичену втому за понад два місяці виснажливої і страшної війни, мільйони українців продовжують працювати в тилу, підтримувати економіку країни, допомагати фронту і разом наближати день нашої перемоги.

Традиційно для усієї профспілкової родини Першотравень – це насамперед про солідарність, підтримку і права працюючих людей. День праці відзначають профспілки у 135 країнах світу. У цей день вони демонструють єдність, солідарність і спроможність захистити свої соціально-економічні та трудові права, прагнення жити в мирному, демократичному суспільстві, де поважають і дотримуються прав людини.

Цього ж року – це день справжньої єдності і згуртованості в усіх сферах життя та діяльності українців задля однієї мети – мирного життя під чистим небом своєї Батьківщини!

Працюємо разом задля нашої перемоги!

Підтримуємо Збройні сили України!

Віримо у нашу перемогу!