Головна Новини Головні новини Подяка учасникам акції за єдність і солідарність

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Подяка учасникам акції за єдність і солідарність Друк
Понеділок, 11 жовтень 2021 11:44

Голова СПО, Голова ФПУ Григорій Осовий висловив щиру подяку всім учасникам Всеукраїнської акції протесту за активну профспілкову і громадянську позицію, спрямовану на захист трудових прав працівників, що відбулася 7 жовтня 2021 року у Всесвітній день дій за гідну працю.

Він подякував керівникам всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань і попросив їх висловити слова щирої вдячності безпосередньо спілчанам, які брали участь у проведенні попереджувальної акції профспілок, зокрема тим, хто прибув із регіонів та киянам.

Профспілкові працівники, активісти та члени профспілок, вкотре публічно продемонстрували єдність, солідарність та спроможність відстоювати права людини праці та профспілок, як їх законних представників.

Профспілка працівників освіти і науки України висловлює подяку усім спілчанам, які виходили разом відстоювати свої права та гарантії. 

Нагадуємо, що освітяни взяли солідарну участь у акції і делеговані представники від Профспілки працівників освіти і науки України передали основні вимоги до влади проти звуження прав та гарантій спілчан-освітян до Кабінету Міністрів України та Парламенту.