Головна Новини Головні новини Засідання президії Чернівецького обласного комітету профспілки працівників освіти і науки

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Засідання президії Чернівецького обласного комітету профспілки працівників освіти і науки Друк
Понеділок, 31 травень 2021 09:49

   

     27 травня 2021 року відбулося засідання президії Чернівецького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки.
     На засіданні розглянуто питання "Про стан реорганізації організаційної структури обласної організації Профспілки працівників освіти і науки в нових умовах".
     Після обговорення цього надзвичайно важливого питання в роботі Профспілки, голова обласної організації Профспілки - Богдан Чортик акцентував увагу присутніх на тому, що процес реорганізації організаційної структури успішно завершено.10 районних організацій Профспілки працівників освіти і науки успішно перейменовані в 10 Об'єднаних організацій Профспілки територіальних громад та отримали витяг з Єдиного реєстру юридичних осіб в управлінні реєстрації Головного управління юстиції в Чернівецькій області. 
     А також в організаційній структурі обласного комітету Профспілки продовжують функціонувати одна районна та дві міські організації Профспілки.
     Також було обговорено питання про проведення II-го пленуму Чернівецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки на який винесено питання підписання обласної Угоди між Чернівецькою обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки та Департаментом освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації на 2021-2025 рр.