Головна Новини Головні новини Пробне ЗНО – відтерміновується!

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Пробне ЗНО – відтерміновується! Друк
Четвер, 02 квітень 2020 15:01

У зв’язку з продовженням всеукраїнського карантину до 24 квітня 2020 року проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання відтерміновується, – повідомили на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Після завершення карантину всі зареєстровані учасники зможуть у звичному форматі пройти пробне ЗНО: попрацювати з тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт основної сесії ЗНО 2020 року, попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання та навчитися ефективно розподіляти час, отримати відповіді на такі запитання: що я знаю з певного предмета, який у мене рівень підготовки, скільки тестових балів я можу набрати під час ЗНО, що мені потрібно ще повторити?

Нові дати проведення пробного ЗНО буде повідомлено додатково.

Український центр оцінювання якості освіти запропонує випускникам можливість дистанційно поспостерігати за процедурою проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання і виконати тестові завдання з обраного предмета.

На сьогодні більшість учнів і студентів уже працює дистанційно, тож сподіваємося, що така форма роботи буде для них комфортною і доцільною.

Найближчим часом усі матеріали буде розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання.