Головна Новини Головні новини Урочистий старт всеукраїнських змагань із шахів серед працівників освіти

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Урочистий старт всеукраїнських змагань із шахів серед працівників освіти Друк
Четвер, 28 лютий 2019 09:47

Два гравці, 64 клітинки, 16 фігур у кожного і ніщо у світі не завадить зробити перший крок – крок до нової перемоги, до вдосконалення, до професіоналізму! Шахи – це той тип ігор, яким починають цікавитися змалечку і, за бажання, можна стати не лише майстром спорту, а й – чемпіоном світу.

27 лютого 2019 року в місті Києві на базі Дитячого позаміського закладу оздоровленні і відпочинку «Пуща-Водиця урочисто стартували Всеукраїнські змагання з шахів серед працівників освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України.

Цьогоріч участь у змаганні беруть понад 110 учасників із 21 області та міста Києва – працівники закладів освіти, які є членами первинних Профспілки працівників освіти і науки України.

Церемонію відкриття змагань традиційно провели Любов Гарбаренко – заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України, голова оргкомітету, Юрій Пепа – головний суддя змагань та члени Головної суддівської команди. Вони привітали учасників на гостинній київській землі і побажали нових перемог та спортивних досягнень у цьому інтелектуальному виді спорту.

Змагання триватимуть до 1 березня цього року і проводяться відповідно до Правил шахової гри ФІДЕ, що діють з 1 січня 2018 року, за регульованою командною швейцарською системою у 9 турів.

Відповідно до Регламенту проведення команди формують організаційні ланки Профспілки. Склад команд – 5 гравців (3 чоловіки та 2 жінки) та представник команди.

Щиро вітаємо усіх учасників Всеукраїнських змагань і бажаємо наснаги, творчості і, звичайно ж, перемог!

alt