Головна Новини Головні новини YouTube Kids офіційно доступний в Україні

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

YouTube Kids офіційно доступний в Україні Друк
П'ятниця, 22 лютий 2019 15:13

Google офіційно запускає YouTube Kids в Україні. Відтепер стане простіше знаходити відео, які подобаються дітям, вибирати канали, а також обмежувати час перегляду, щоб діти могли насолоджуватися переглядом відеоконтенту, який підходить для всієї родини.

У додатку YouTube Kids зібрані розважальні та пізнавальні ролики для всієї родини. Тут можна знайти улюблені мультфільми ваших дітей, навчальні відео, дати дітям послухати дитячі віршики та пісеньки, а також знайти зрозумілі малюкам відповіді на питання про науку, мови, математику або природу. Все це дуже просто разом з YouTube Kids.

Інтерфейс YouTube Kids адаптований для дитячого користування. Сервіс автоматично фільтрує і рекомендує контент, а також надає батькам можливість контролювати те, що дивляться їхні діти. Регулювати можна і час перегляду контенту – сервіс пропонує для цього спеціальний таймер.

На сьогодні додаток YouTube Kids доступний у більш ніж 60 країнах по всьому світі.

Додаток YouTube Kids є безкоштовним за рахунок підтримки реклами. Всі рекламні оголошення в YouTube Kids чітко позначені як реклама, і вони попередньо перевіряються вручну, щоб переконатися, що вони відповідають правилам розміщення реклами. Це означає, що на YouTube Kids, наприклад, не дозволена реклама продуктів харчування або напоїв, відеоігор або рекламні ролики, призначені для дітей старше 12 років, або клікабельна реклама.