Головна Новини Головні новини Семінар завідувачів фінансовими відділами: коротко про головне

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Семінар завідувачів фінансовими відділами: коротко про головне Друк
Середа, 16 травень 2018 11:45
14 травня 2018 року в Ужгороді розпочав свою роботу семінар завідувачів фінансовими відділами, головних бухгалтерів обласних, Київської міської організацій Профспілки працівників освіти і науки України.

Роботу заходу відкрили Голова Профспілки Георгій Труханов, голова Закарпатської обласної організації Профспілки Тетяна Повханич, голова облпрофради Володимир Фленько, начальник фінансового управління ЦК Профспілки Галина Щавінська.

Георгій Труханов у своїй презентації окреслив проблеми та виклики, які сьогодні стоять перед Профспілкою і наголосив, що планування і контроль у роботі, аналіз, навчання та підвищення власних компетенцій фахівців якнайкраще сприяють ефективній та злагодженій діяльності організації, особливо у часи реформ та децентралізації.

Основну інформацію та ввідну лекцію для фахівців прочитала Галина Щавінська, у якій акцентувала увагу на організації ведення бухгалтерського обліку, згідно нового план рахунків для профспілкових організацій.

Загалом програма семінару розрахована на кілька робочих днів і є досить насиченою та збалансованою. Так, заплановано лекції та презентації з актуальних питань бухгалтерського обліку, оподаткування неприбуткових організацій та нововведень у 2018 році, презентації щодо захисту та збереження інформації, зустрічі з профактивом міста, начальних закладів, районів, дискусії у форматі «питання – відповіді» тощо.