Головна Новини Головні новини Реєстрація на ЗНО завершується 19 березня

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Реєстрація на ЗНО завершується 19 березня Друк
Вівторок, 13 березень 2018 12:06
19 березня – останній день відправлення реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні у 2018 році.

Дату подання документів визначають за відбитком штемпеля на поштовому конверті. Український центр оцінювання якості освіти наполегливо радить не зволікати з відправленням документів до регіонального центру.

Для успішної реєстрації для участі у ЗНО, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального онлайн-сервісу, що функціонує на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Цього року учасник ЗНО може обрати не більше 4 навчальних предметів.

Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи надсилаються особам, які проходять державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання за адресою навчального закладу, у якому вони навчаються, іншим категоріям – за адресою, вказаною під час реєстрації.

Усунути причини відмови в реєстрації або внести зміни до персональних даних майбутні учасники ЗНО зможуть до 2 квітня 2018 року.

Внести зміни до реєстраційних даних можна за допомогою спеціального сервісу, який доступний на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Для того щоб усунути причини відмови в реєстрації, необхідно повторно скористатися сервісом «Зареєструватися» та сформувати новий комплект документів.

Станом на 6 березня для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні вже зареєстровано понад 176 тисяч осіб.