Головна Новини Головні новини Студпрофком – справжній центр молодіжного руху у навчальному закладі

Отримувати новини - введіть свій e-mail:

Студпрофком – справжній центр молодіжного руху у навчальному закладі Друк
Понеділок, 26 лютий 2018 11:16
23 лютого 2018 року у Дитячому позаміському закладі оздоровлення «Пуща-Водиця» завершив свою роботу семінар-нарада голів первинних профспілкових організацій осіб, які навчаються, організований ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.

Окрім теоретичної частини роботи, організатори заходу продумати й про практичну, яка складалася із презентацій та тренінгів.

Так, в один із навчальних блоків молодь навчалася як від ідеї прийти до готового бізнес-проекту. Розібратися у нюансах подання заявок для отримання грантів під реалізацію соціальних чи молодіжних стартапів допоміг проектний менеджер, адміністратор в проекті «Урбаністична освіта. Професійно-особистісний розвиток Українця», Андрій Малецький.

Складові успіху профспілкових лідерів та лідерок, правила переконання та ведення дискусій розкрила у тренінгу «Успішність профспілкового лідера: принципи, завдання, мотивація, допоміжні засоби» практикуючий психолог Ольга Денисова. Через активні вправи, цікаві завдання та психотерапевтичні мелодії вона налаштувала молодь на роботу над собою, на позитивне мислення і постійне навчання новому. «До калюж не йдуть пити воду! Будьте джерелом!», – такою порадою завершила свій тренінг психолог-практик.

В останній день роботи учасники аналізували пройдене за ці дні, обмінювалися досвідом організаційної та іміджевої роботи, напрацьовували подальші кроки спільних дій щодо відстоювання прав та гарантій молоді, яка навчається.

Насамкінець лідери студентських профорганізацій підкреслили, що студпрофкоми сьогодні – це відкриті простори для роботи з молоддю. Саме там зацікавлені, активні та свідомі члени профспілки знайдуть пораду, підтримку, допомогу, навчання, цікаве дозвілля, активний відпочинок. А в навчальному закладі – це справжні центри молодіжного руху із можливостями для кращого майбутнього, креативними активностями та проектами.